Λουκάνικα με κριθαράκι!

Μία πανεύκολη και πεντανόστιμη συνταγή, ιδανική για περιπτώσεις ανάγκης, όταν δεν έχετε φαγητό, αλλά ούτε και χρόνο!

Η συγκεκριμένη συνταγή, εκτός από νόστιμη, είναι και θρεπτική και μια τέλεια ιδέα για μικρούς και μεγάλους, με την προϋπόθεση βέβαια, τα λουκάνικα να είναι από “δικό” σας κρεοπώλη!

Επίσης έχει δύο μόνο υλικά! Λουκάνικα και κριθαράκι!

Πάμε να την ετοιμάσουμε;

Σε ένα ταψάκι με λαδόκολλα, τοποθετούμε χωριάτικα λουκάνικα, κομμένα στην “ένωση”.

Ανάμεσα ρίχνουμε κριθαράκι (μία συσκευασία των 500 γρ.)

Προσθέτουμε γύρω στα 5 φλυτζάνια νερό (ίσα να σκεπάσει το φαγητό)

Και ψήνουμε στους 190 βαθμούς για 50 λεπτά περίπου, ανάλογα με τον φούρνο.

Λάδι και μυρωδικά δε θα χρειαστείτε, γιατί το λουκάνικο θα βγάλει τα ζουμιά του.

Πανεύκολο και πεντανόστιμο!

Περιττό να πω, ότι τα μπομπιράκια μου έγλειψαν και τα δάχτυλά τους!

Καλή επιτυχία!

Ελατε να μοιραστούμε ιστορίες, εμπειρίες, συμβουλές και ό,τι έχει να κάνει με εμάς τις μανούλες και τα αστεράκια μας!