Υποδεχόμαστε το τριήμερο με μια συνταγή…σοκόλαση!! Και το καλύτερο; Είναι και υγιεινή, αφού δεν έχει ζάχαρη, αλλά στέβια και πανεύκολη, αφού γίνεται στο πι και φι!
Η τέλεια λύση για καλεσμένους στο σπίτι, παιδικά πάρτυ, αλλά και στιγμές, που θέλουμε να…γλυκαθούμε χωρίς πολλές ενοχές!
Πάμε να την ετοιμάσουμε!
Υλικά (για 20 σοκολατάκια):
2 σοκολάτες με στέβια (ό,τι προτιμάτε, κυκλοφορούν πολλές στο εμπόριο)
50 γραμμάρια φρυγανιά τριμμένη
25 γραμμάρια μαργαρίνη
2 κουταλιές της σούπας κονιάκ (αν δεν καταναλωθούν από παιδιά)
50 γραμμάρια αμύγδαλο κροκάν
Εκτέλεση:
Λιώνουμε τη μία σοκολάτα με τη μαργαρίνη σε ένα κατσαρολάκι και προσθέτουμε την φρυγανιά και το κονιάκ.
Ανακατεύουμε καλά και βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο, για να σφίξει.
Μόλις σφίξει (ανάλογα με το χρόνο σας, αφήστε το ένα μισάωρο τουλάχιστον) πλάθουμε 20 σοκολατάκια.
Λιώνουμε τη δεύτερη σοκολάτα σε μπεν μαρί και βυθίζουμε ένα ένα τα σοκολατάκια στη σοκολάτα, να σκεπαστούν.
Πασπαλίζουμε με το κροκάν και βάζουμε τα σοκολατάκια στο ψυγείο, να παγώσουν!
Δε φαντάζεστε γεύση! Εμείς, φυσικά, απολαύσαμε εκτός από τη γεύση και τη διαδικασία, αφού τα ετοιμάσαμε οικογενειακώς!
Καλή επιτυχία!!