Κρεπούλα σπιτική με 3 υλικά!

Αν ανήκετε κι εσείς στην κατηγορία μαμάδων με παιδί στο σχολείο και κάθε μέρα πονοκεφαλιάζετε τι να του ετοιμάσετε για σνακ ή κολατσιό, σας έχω μια γρήγορη, νόστιμη και το βασικότερο εύκολη ιδέα: κρεπούλα σπιτική!

Μία τέλεια ιδέα για σνακ στο σχολείο, στο πάρκο και στη βόλτα, αλλά και για ένα όμορφο πρωινό γεύμα το Σαββατοκύριακο, που συνδυάζεται με ένα σωρό υλικά για…γέμισμα και είναι σίγουρο, ότι θα λατρέψουν τα μπομπιράκια σας!

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι τρία υλικά:

Αλεύρι, ένα αυγό και γάλα

Εκτέλεση:

Χτυπάτε ένα αυγό, μισό κιλό γάλα και ρίχνετε αλεύρι “με το μάτι” μέχρι να γίνει ένας χυλός!

Ανάβετε το μάτι σε δυνατή φωτιά και μόλις κάψει ρίχνετε 2-3 σταγόνες λάδι (μπορείτε και να μη βάλετε καθόλου) και μια κουτάλα από το χυλό.

Αφήνετε να ψηθεί 1-2 λεπτά. Μόλις η κρέπα σηκώνεται από το τηγάνι με τη σπάτουλα είναι έτοιμη να τη γυρίσετε και να κάνετε το ίδιο και με την άλλη πλευρά.

Αυτό ήταν. Οι σπιτικές κρεπούλες σας είναι έτοιμες να τις γεμίσετε με ό,τι επιθυμείτε!

Μερικές ωραίες ιδέες είναι:

γαλοπούλα με κασέρι και ντοματούλα ή μαρούλι

μέλι (με ξηρούς καρπούς ή χωρίς)

ταχίνι με κακάο (το λατρεύουν τα παιδιά) και φέτες μπανάνα

και φυσικά ό,τι τραβάει η όρεξή σας!

Καλή επιτυχία!

Ελατε να μοιραστούμε ιστορίες, εμπειρίες, συμβουλές και ό,τι έχει να κάνει με εμάς τις μανούλες και τα αστεράκια μας!

1 comment

Comments are closed.